Főoldal - Jóka


Slovensky  Slovensky Magyar  Magyar


printer  kinyomtatni  

 Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?

 


 

A Föld Világnapját először 1970-ben tartották, figyelmeztetésként a környezetszennyezés következményeire és a Föld természeti környezetének megóvására. Ez a figyelmeztetés máig aktuális. A Föld az otthonunk, felelősek vagyunk érte!


Tavaszi nagytakarítás falunkban

 

Kedves Jókaiak!

 

Községünk polgármestere, valamint a környezetvédelmi bizottság a Föld Napja alkalmából tavaszi nagytakarítást szervez falunkban. Mindannyiunknak fontos, hogy tiszta, rendezett, szép  környezetben éljünk. Kérjük Önöket, tegyék rendbe otthonaik, házaik környékét! Kérjük továbbá, hogy minél többen kapcsolódjanak be április 13-án a közös takarítási munkálatokba. Gyülekezés és eligazítás - reggel 7.00 órakor a községháza előtt. Munkáskesztyűt, szemetes-zsákot, hulladékgyűjtő konténereket biztosítunk, frissítőről gondoskodunk.

 

 

Tisztítsuk meg környezetünket, tegyük szebbé falunkat!

 

 

 

 
Kedves Jókaiak!

A mai napon tavaszi nagytakarítást szerveztünk falunkban, melynek során kitisztítottuk a község külterületeit. A hűvösebb időjárás ellenére, sokkal több önkéntes kapcsolódott be a munkákba, mint tavaly. Képviselőtestületünk és a magam nevében is szívből köszönöm mindenkinek a részvételt! Köszönöm továbbá az Ister vendéglőnek a szíves vendéglátást!
A mai nap pozitívuma számomra, hogy sokkal kevesebb volt a kidobált szemét, mint az előző években, valamint, hogy sok embernek bizony rendkívül fontos az életkörnyezete és hajlandó is tenni érte valamit.
S bár mindez örömmel tölt el, a végső célunk a környezetszennyezés teljes megállítása, felszámolása.
Ennek érdekében változtatásokat kívánunk bevezetni a kommunális hulladék gyűjtésében és rendszeresen ellenőrizzük majd a hulladék szelektálását. Bővebb információt a következő napokban kapnak a kedves lakosok.

Még egyszer köszönöm mindannyiuknak!

 
                                                                       Ing. Kiš Gabriel, polgármester

- E-mail értesítések